jueves, 23 de diciembre de 2010

BON NADAL! A TOT-HOM. OHMMMMM!!

Facebook: komando biomasa
Aquesta felicitaciò va dedicada a :
Tot aquel que hagi agafat quelcùn premi de la lotería, encara que sigui aquell famòs : “Mentre tinguem salut”. O sigui, A TOT HOM. Dacord? BON NADAL Tambè vui retre homenatje à l•esperit dels nostres pares, avis, que en altres èpoques de penúria van lluitar per fer-se un futur esgarrapant dia a dia el cèntim, emprenedors, lluitadors incansables,motors de la economìa. Conec personalment a un d•ells, un senyor que, se n•ha fet gran, el veus caminant i pensas: “ojo que caurà”, però t•el miras als ulls i notas aquella força, aquella gallardía que ha fet, en poc mès de mig sècle aixecar un petit imperi. Bon Nadal Jaume!!!
Enllestim un any ple de problemes amb ambient de canvi, de renovació. A les nostres terres, ,l•assumpte es MAS complicat pel canvi de govern à la Generalitat, i en veure que continua la moda imposada per Madrit de governar sense una majoría forta, fa una miqueta de pò
Triangular aliançes per acords puntuals,es un perill, per que mai plou a gust de ningú; aci es veurà quin tipus de oposiciò tenim, constructiva, o llangardaç. Es a dir, avocada a fer pais, amb els seus principis, o posada a fer des-govern.
Als especialistes en contabilitat, els hi recomanaría que aprofitessin tot tipus de desgravaciò fiscal per reconduir els diners en acció pel pais. Oi que inversió, renovació i estructures desgrava? Doncs això mateix ben aplicat genera empleo i riquessa. Preneu lectura.
S•esta impossant un canvi de mentalitat, es necessari per un desarrollo sostenible. No es normal que amb tot el que s•ha trevallat i guanyat cada vegada hi hagi mès get molt a prop del umbral de pobressa. Encara que es digui que ningú els hi va obligar a agafar aquelles hipoteques tan abussives. Això no es escussa per tapair altres motius mès pervers.
Des de aqui demano a les persones, a les forçes vivas i a les institucions, una càrrega extra de voluntat,i
En la meva petita i mesurada ambiciò, dessitjo de tot cor que aquest any que comença sigui, de veritat, MILLOR

Juan Perillas Band

No hay comentarios: