miércoles, 7 de julio de 2010

SEMPRE IGUAL

Que ems tenim que manifestsar, fer sentir la nostra veu, sense dubte; fins òn ens porta la polititzaciò d'una, en aquest cas demanda polìtica, aixo esta per veure.
Per començar, tenim la demanda de un grup -Ômnium Cultural- que representa que es el sentir del sector social; i el seu lema per obrir la marxa: "Som una naciò, tenim dret a decidir" Sì.
D'altra banda, hi son els polìtics, que forman part de un univers costitucional, i si han de ser coerents,el seu deure es acatar les lleis, i les decissions del tribunals. O pressentar recursos, O demanar que es revisi la Constituciò Espanyola.
El nostre nou Estatut, ha tingut força estrabanysper nèixer. El primer, el mès fort va se-hi la seva redacciò: per decencia s'havia d'haber fet en conclave en comptes de l'enrenou mediàtic que va portar.
Al cap i a la fi, no ni haviem de fer res els ciudatans per que els polìtics ja s'ho fan tot ells. Però la imatge vergonyosa de barallar-se per un punt o una coma, els va possar en evidencia devant de tot hom.
Aixì doncs, només ens queda fer un pas endevant i mostrar a aquest pais, Espanya que estem força units i volem decidir el nostre futur.
En la meva humild opiniò, hauria de anar així la cossa: Primer, la capçelera
amb l'Honorable Senyor President i el seu acompanyament portant la Senyera, i tant.
Segòn, Les forçes socials -Ômnium, per exemple- amb el lema avans esmenat.
I a partir d'aqui tota la reste d'organitzacions amb les seves reivindicacions.
De ben segur que no faltaran Estelades per tot arreu
VISCA CATALUNYA LLIURE! LLIBERTAT IGUALTAT FRATERNITAT

No hay comentarios: