sábado, 28 de mayo de 2011

TERRAS-RHIR

Començar el dia, ahir divendres, va ser molt dur; degut a les noticies que arrivaven de plaça Catalunya, fins que no vem veure les coses clares, n’hi había un trasvelssament general. Cridar-s’en a la calma , i veure l’esdevenir dels aconteciments. De fet, les declaracions del conseller Felip Puig en la roda de prensa, eren tan aséptiques que va demostrar que s’en havia equivocat de volta a volta. Es un cas molt greu de sordera política, i ceguessa social.
La comisiò de trevall de la tarda, es va tornar ben bè una preassamblea. Però lo veritablement emotiu ha estat l’ini-ci de la asamblea a les buit del vespre: Un minut de silen-ci pels apallissats al matí, i ,un altre minut ples familiars dels apallissadors, que n’han de sortir al carrer amb el pes d’aquests actes vergonyosos. Estem fent resistència pa-cífica, i volem ser escoltats per que cada vot es una part del salari que reben aquets polítics.
El que estic treient en clar d’aquestes reunions es molt simple : Actualment tenim una democracia representati-va, en la cual es vota cada quatre anys i, t’en oblidan. Doncs NO. Volem una democracia representativa amb un control directe de la tasca dels càrrecs qu’hem votat. Si us recordeu de la campanya de l’Ajuntament per decidir, en-tre uns quants projectes en qué es gastaría els diners d’els pressupostos per millorar la ciutat, ja us podeu imaginar de que parlo. DEMOCRÀCIA 2.0 Tenim al nostre abast unes etnes que ens permeten portar a terme aquesta idea amb molta facilitat. Les noves tec-nologíes permeten un contace directe amb els nostres re-presentants, fent-li arrivar propostes que amb una quanti-tat establerta de m’agrada ja podrían ser vinculants per fer anar endevant mocions concretes. La eina que compli-menta les xarxes, es el DNI electrónic. El que ens porta a la instauració de un Quart Poder : Legislatiu, Executiu, Judicial, i Social. Retornar a aquells Consells d’Ancians dels antics pobles “incivilitzats”
VOLEM QUE L’ESPERIT DE LES ACAMPADES DEMOCRACIAREALJA FAGI EVOLUCIONAR AQUESTA DESIGUALITARIA SOCIETAT.!!!

No hay comentarios: