miércoles, 15 de junio de 2011

ACAMPADAS : EL FINAL ? ... El principi !!!

Tot i el mal temps dels últims deu dies, no ha perdut gens de força aquest ressò social que ha esde-vingut en assembleari; n’hi han menys tendes a la Pla-ça del Poble, però son à Mùtua o marxen cap als barris.
Després de fer una acció concreta dissabte passat à la pressa de poders per part del consistori local, a on ja n’hi van haver-hi petits aldarulls amb regidors del PP, avui mateix la mobilització al Parlament de Catalunya s’en estan fent un gra massa.L’acciò en si es molt bo-na, de resistència social, però aquest moviment ha sor-git a partir del principi de la No Violència, el quepassa, es que el límit entre escridassar, i l’agressiò verbal es molt ínfim, i tenint en compte que els manifestants van amb l’aredalina pujada pel temor de les ca-rregas poli-cials, es quasi lògic que les escridassa-des pugin de to.
Això ens fa mal; el negoci que s’ha muntat TV3 amb els SMS a 1,42 (IVA inclòs) per mesurar el grau d’acep-taciò del públic sobre aquesta protesta, ha abaixat casi un 20 per cent en veure la gabardina de la senyora Tura. Si, es un gra massa, tenint en compte que anava a oposar’s-hi a aquets pressupostos. Bè, les forçes de l’ordre han actuat de una manera mesurada, estaven fent la seva feina, i el programa Els Matins de TV3 ha deixat ben clar que Els Indignats han retret a alguns membres de la protesta els seus actes violents , No Son Tots Iguals.
Ens hem de fer forts en els valors democràtics que ens inspiren, si les acampades estan basades en el principi del respecte i la No Violència, s’ha de sápi-guer aíllar i/o educar als elements mes violents per tal de portar a bon terme aquest moviment. Per que no es aquesta una acció totalitaria, no, simplement es protes-ta per la qualitat de la societat que esdevendran les re-tallades que avui s’estan vo-tant per polítics elegits pel poble.
Dema tenim reuniò de delegats dels Vallès Orien-tal i Occidental, i el dissabte una taula rodona molt interesant. A més de comptar amb delegats de les capitals espanyo-les, hi comptarem amb un convidat especial que ens ex-plicarà com s’hohan fet a Islandia, per evitar que l’Estat fès els rescats bancaris, i , bueno, això entra en la seva Constituciò, han ficat a la garjola al seu primer ministre per la mala gestió de la crisi. Serà d’hora, cap a les sis de la tarda.
A Terrassa tenim al voltant de 22.000 aturats, i , quants afectats per la hipoteca? Quants d’ells hi asisteixen? Encara que sigui representats pels seus delegats de barri. Ohmm!!! JPB 15-6-11

No hay comentarios: