jueves, 23 de junio de 2011

ON SOM? AL PUNT D'INFORMACIÒ!

Tendas aixecades! Ja esta net i a dispsició de tot hom el espai públic de devant de l'ajuntament, la plaça del poble. De moment está el punt d'informació, pero el Raval Infernal de la setmana que ve, aixó si que escombra!! Una vegada pasi la Festa Major , ja es fará una estructura estable per tal de mantenir-hi el contacte. Per que aixó no s'acavat!
Si feu un vol pel barri de Sant Llorenç, veureu que la gent te el propòsit de continuar endevant, mantenir viva la flama.
Ha estat una experiéncia veure el jovent, i no tan joves, aguantar-hi les tardas de sol xafugós, fent assemblees, o les plujes de principis de juny que, a les tres de la matinada fotìen una tromba d'aigua i a l'hora de dinar, una altre calamarsada. Molts d'ells, a les set s'en hi navent a trevallar o a la "uni" ben molls i sense queixes. Veure com creixía l'esperit democratic en la formació d'assemblees, els debats cercant acords que no arribaven mai, doncs de cada proposta sortíen moltes opcions viables i practiques. Però el seny s'ha anat imposant, i aquest grup, tan homogèni, a esdevingut en una assemblea amb cos, i ànima capaç de començar a decidir en les seves tasques socuials.

No hay comentarios: