jueves, 14 de julio de 2011

DE LA BASTILLA A EL TAHRIR

Cuantos años hace que se pusieron en marcha, el pueblo francés, y tirolas puertas de la Bastilla? 222 Vaya galleta que se dio la aristocracia francesa!!

Bonbon dia!! I … Bona hora!!!
Aquesta simple tira -que no será l'ultima, es l'anunci de algo mes grand que ve darrera : una revista fanzine de publicaciò mensual que ja ha començat la seva singladura.
Primer vaig fer un monográfic sobre l'Acampada Terrassa amb totes les tiras, i més material del blog que vaig escriure durant el llarg mes que es va mantenir a la plaça del poble per tenir un document sencer de la meva tasca; i ara estic preparant ja el primer núme-ro, que sortirá a últims de aquest mateix mes.
Constará de diverses seccions, per tal de organitzar millor el que vos vui comunicar, i deixar espai a altres colaboracions -de fet, ja s'está perfilant un petit equip de redacció.
En aquets moments, es celebra l’aniversari de la Revoluciò Francesa, avui fa 222 anys qu’es va aixecar el poble per canviar el siste-ma de vida à aquell país i just, esclata ,primer, la primavera árabe i poc desprès els Indignats à Espanya, encara que ja à Islandia s’en había sentat precedent amb el NO per referéndum al rescat bancasi, i assegut al banquillo al seu Primer Ministre per mala gestiò. Si això es fès al nostre país, s’en hauríen de seure al mateix lloc als polìtics d’ençà mitjans dels 90. No?
ACAMPADA Terrassa.- La marxa d’ahir promoguda pels de Sanitat, va estar un èxit tant per la participaciò com pel desenvolupa-ment del acte. A més d’aquest acte, els grups de trevall es reuneixen sovint, i encara que amb menys membres, la feina no s’atura. I les assambleees tambè es fan; però la d’aquest diumenge, començarà de bon matí –al Parc de Vallparadís- i durarà tot el dia, per preparar-nos el terreny de cara a l’estiu.

Juan Perillas Band

No hay comentarios: